Baarn, Soest, Amersfoort of Hilversum

Ik werk vanuit Baarn. Hier heb ik mijn bedrijf dat ik run vanuit huis. Ik heb een leuke thuis studio weten te creeren en dit maakt dat ik lagere prijzen kan rekenen omdat ik geen ruimte hoef te huren. Dit kan mede doordat ik op locatie ga met mijn leuke autootje die beplakt is met reclame. 

Ik vraag natuurlijk km vergoeding maar de eerste 10 km is voor mezelf. Dit is voor de mensen die in Baarn, Soest, Amersfoort of Hilversum wonen een voordeel omdat het bijna niks tot niks zal kosten om bij je te komen. Woon je iets verder in bijvoorbeeld in Huizen, dan is het nog steeds goed betaalbaar. Maar Baarn, Soest, Amersfoort of Hilversum is helemaal lekker. 

Ik reken natuurlijk in de km vergoeding ook de tijd dat ik mn spullen mee moet nemen en hier tijd voor kwijt ben maar woon je in Baarn, Soest, Amersfoort of Hilversum dan is dat dus ook eigenlijk zo goed als gratis. Dat is toch mooi mee genomen?

Dus ja, je woont dichtbij in Baarn, Soest, Amersfoort of Hilversum dan heb je gewoon mazzel. Hoor ik je binnenkort?

Call Now Button