(Baby)billen gipsen

Het liefste van je baby? dat zijn toch de billetjes. Zo vaak hoor je zeggen “ik kan wel in die billetjes bijten”. 

Wat kun je nu doen? We gipsen die billetjes gewoon en dan kun je ze aan de muur hangen… super leuk. Voor jezelf of als cadeau aan de oma’s? Je kunt er alle kanten mee op. Ik maak er een 3D schilderij van voor je (om een lijst te kiezen klik hier), je hangt ze met een lint of grof touw aan een mooie haak. Alles kan.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wat zijn de kosten?

Een afspraak maken

Eigen billen in gips

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wanneer we een afspraak hebben over de tijd en de plaats kom ik naar je toe. In een vertrouwde veilige omgeving voelt je baby zich nou eenmaal het beste. De beste tijd om dit te doen is TOT het moment dat je baby zich op de buik kan draaien maar nog niet terug. Daarna is het nog steeds goed mogelijk maar iets riskanter dat je kindje denkt.. vandaag even niet 🙂 

We leggen het aankleedkussen neer en daarop een zijltje en een oude handdoek. Ik zet alles klaar terwijl jij lekker je aandacht aan je baby geeft. Dan mag je je baby op zijn/ haar buikje leggen en smeer ik of jij (jouw keuze) de billetjes in met vaseline en dan speel jij met je baby terwijl ik binnen 5 minuten het gips op de billetjes leg. 

Daarna heeft het gips even de tijd nodig om te drogen. Dit is voor je baby niet vervelend of zo want het gips voelt dan al weer droog en warm aan. Hoe langer je baby wil blijven liggen hoe harder het gips kan worden. Na een minuut of 5 tot 7 til ik het zo van de billetjes af en mag je de billetjes weer schoon maken met water of billendoekjes. 

Ik neem de billetjes van gips mee naar huis en bewerk deze zoals we hebben afgesproken. Dit zal tot 2 weken duren en dan maken we een afspraak over het ophalen of brengen van het eindresultaat. 

En dan kun je pronken… heerlijk. 

Wat zijn de kosten?

Billetjes gipsen                      25,00

Egaliseren vanaf                    10,00 (hierin heb je 3 keuzes van steeds 2,50 meer)

Verven een kleur                    10,00 (per kleur 5 euro meer)

Airbrush van naam o.i.d.      10,00

Ophangen met lint                  5,00

Op een 3D schilderij             20,00

Wanneer ik naar jou toe kom reken ik km vergoeding van 45 cent per km. en eventueel parkeerkosten.

Een afspraak maken?

Neem via dit formulier contact met mij op of stuur een app

Super leuk en ik spreek je snel

Call Now Button