Bellypaint

Wat super leuk dat je kiest voor een bellypaint. Echt een onvergetelijke ervaring. Als cadeau voor jezelf of een ander. Een mini paint op een babyshower (30 tot 45 minuten). Of een full colour paint prive (60 tot 75 minuten). Klik hier voor prijzen. Als je contact met mij opneemt door een app te sturen of het contactformulier in te vullen dan bespreken we de mogelijkheden. De bellypaint is eventueel aan te vullen met een fotoshoot. (Liever intiem met je kind(eren) of partner? Kijk hier dan even). Informatie downloaden? klik hier

Wat kun je verwachten bij een bellyapaint? 

Waar moet je rekening mee houden?

En dan hebben we een afspraak. En dan?

Hoe verwijder ik een bellypaint?

Wat kun je verwachten bij een bellypaint?

Je neemt contact met mij op via app of via het contactformulier. Daarin zet je je naam en dat het om een bellypaint gaat. Zo snel als ik je mail of app zie vraag ik je of het voor jezelf is of een cadeautje/ babyshower, hoe ver de zwangerschap al is en of je voorkeur hebt voor contact via mail/app of dat je liever even persoonlijk contact hebt. (wanneer je dat liever wilt even je telefoonnummer achter laten)

We bespreken wat het eventuele thema is van de bellypaint, of je al weet of het een jongen of een meisje is en hoeveel het mag kosten. Dan kan ik je vertellen wat voor soort paint je daarvoor kan verwachten en hoeveel tijd ik er mee bezig zal zijn.

 

Waar moet je rekening mee houden?

De paint komt het mooist tot zijn recht als je tussen de 28 en 33 weken zwanger bent. Dan is je buik op zijn mooist. Maar soms is de buik al eerder mooi van maat en vorm dus dat is persoonlijk.

Meestal is het mooi om zwarte kleding aan te doen. Dan komt de kleurige paint het mooist uit op de foto’s die we natuurlijk gaan maken met telefoon.

Offff….. je kiest er voor dat er een fotoshoot komt. Dan ligt het aan de paint en de soort van shoot die we gaan doen welke kleding mooi is.  Dat kunnen we allemaal bespreken. Ik heb altijd wel een mooie zwarte, witte of grijze achtergrond in huis. 

En dan hebben we een afspraak. En dan?

(we gaan er even van uit dat je bij mij komt) We zien elkaar bijv. om 9:30 uur. Eerst maar eens lekker een bak thee of koffie en elkaar leren kennen.

De spullen staan al klaar dus als we zo ver zijn 9:45/10:00 uur, teken ik de paint op je buik. Hierbij sta jij voor me en zal ik met mijn telefoon wat foto’s maken zodat ik kan zien of de plaat recht op je buik komt. (op de foto ziet het er altijd anders uit als in het echt en deze foto’s verwijder ik meteen weer) We beschermen je kleding door een handdoekje tussen de band van je broek te stoppen. Daarna kun je voor het inkleuren blijven staan tot eventueel zelfs liggen. Ik heb een heerlijke massage tafel hiervoor. Dan houden we het wel uit toch? 😉 

Wanneer je kiest voor een full color bellypaint zal het ongeveer een uur in beslag nemen. Daarna gaan we lekker los in het maken van foto’s. Als je een anderhalf/ twee uur later weer naar huis gaat kun je je bellypaint nog op  je buik laten staan omdat ik er een primer overheen zal spuiten.

Zo kun je er thuis nog mee pronken en eventueel nog wat foto’s maken. 

Hoe verwijder ik een bellypaint?

Je kunt een bellypaint verwijderen door het er met babyshampoo en warm water af te wassen of je neemt vochtige billen/toeten doekjes (bedoeld voor peuters) en je kunt het er prima af vegen. Soms blijft een kleurzweem zitten van geel, rood of groen maar deze is de dag erna er helemaal af. 

Call Now Button