Bellypaint/ Fotoshoot v.a. 5 euro

Wat gaan we doen?

Op woensdag 25 november kun je bij verloskundigenpraktijk Zuiderzee in Huizen een bellypaint laten zetten of een professionele zwangerschapsfoto laten maken. Hierbij kun je ook nog kiezen of je je visagie wilt laten verzorgen. Kortom…… veel mogelijkheden om uit te kiezen. Hieronder kun je er kort iets over lezen.

Bellypaint mini.

De bellypaints die je hier ziet kun je deze dag laten zetten voor maar 5 euro. (Er is meer keuze maar dit zijn voorbeelden) Normaal zet ik deze voor 42,50. Wil je van deze belevenis ook een mooie professionele foto laten maken? Ook dat kan al voor 5 euro. En een derde optie is er om een “gewone” zwangerschapsfoto te laten maken (voor 5 euro) en hierbij je make-up te laten doen. En je raad het al…. ook dat is die dag maar 5 euro.

Liever iets meer?

Natuurlijk is het mogelijk een iets uitgebreidere bellypaint te kiezen zoals deze hier boven. De mini paint neemt een 15 minuutjes in beslag en deze zal je een kleine 3 kwartier van je tijd kosten. Deze uitgebreidere paint kan ik je die dag aanbieden voor 25 euro. (Deze zet ik normaal voor 50 euro) Kies je ook voor een iets uitgebreidere fotoshoot? Dan zal deze ook iets duurder zijn. 

De 2.0 versie

En dan is er natuurlijk nog de mogelijkheid om flink uit te pakken en een 2.0 versie te kiezen die ik op jouw wensen kan maken en hier wat voorwerk voor nodig heb. Deze kun je die dag niet laten zetten maar wel doorspreken en boeken. Voor een kleine aanbetaling zetten we dan een datum vast en nemen we de plannen door. Hierbij kan eventueel ook een uitgebreide fotoshoot en uitgebreide visagie en hairstyling. 

Kortom…. alles kan besproken worden. En ik zou zeggen neem hier contact op en laten we praten. Appen mag natuurlijk ook altijd. We horen je graag en hopen je die dag te ontmoeten. 

Call Now Button