Billen kunst

Heb je je eigen billen wel eens gezien als kunst? Want dat zijn ze toch echt hoor. Niemand anders heeft de billen die jij hebt en ze zijn het waard om als kunst gezien te worden. 

Laat ze in gips zetten en wanneer ik ze glad heb gemaakt (voor de keuze in hoe glad precies, klik hier) naar jouw smaak en versierd, gekleurd… alles is mogelijk… staan ze erg mooi aan de muur van bijvoorbeeld je slaapkamer. Bekijk de slideshow hier onder en bedenk dat het jouw billen kunnen zijn. (Klik hier om terug te gaan naar babybilletjes gipsen)

Hoe gaat het in zijn werk?

Wat zijn de kosten?

Hoe gaat het in zijn werk?

Je maakt een afspraak via dit contactformulier of je stuurt een app. Op de dag van de afpraak kom je naar mij toe (of ik kom naar jou). Wanneer je je op je gemak voelt ga je op de massagetafel liggen en mag je je eigen billen insmeren met vaseline. (Bedenk alvast of je een mini dunne string aan doet of niks. Dit heeft het beste resultaat maar je moet je er wel comfortabel bij voelen) Dan bedek ik je billen met gips wat koud en nat aanvoelt maar al snel harder wordt en warm. Na een kwartier liggen is het gips hard genoeg en pak ik het van je af. Het heeft vanzelf los gelaten dus geen gedoe. Je wast je in de badkamer waar ik spullen voor je heb klaar gelegd. Je kleed je weer aan en we bespreken hoe ik het verder ga aanpakken en ik hou je op de hoogte van het proces. Een week of 2 later kom je je eigen lichaamskunst ophalen of ik kom het bij je afleveren. En dan kun je pronken want dat ben je waard. (Heb je er al eens over gedacht om ook de billetjes van je kindje te gipsen? Dat is ook heel bijzonder om te hebben.

Wat zijn de kosten?

Billen gipsen                             35,00

Egaliseren vanaf                       25,00               ( 3 mogelijkheden)

Ophang(ijzer)draad bevestigen 5,00

Verven 1 kleur                          10,00

Airbrushen vanaf                     30,00            (dit hangt af van het ontwerp)

Wanneer ik naar jou toe kom reken ik per km 45 cent en eventueel parkeerkosten. 

Call Now Button