Bruid Make up en Haar

Jij gaat trouwen…….Aaaaaaaah, Super leuk, gefeliciteerd. Maar nu begint het pas…. een jurk, een locatie, een leuke kapsel en make-up….. oeps, hoe ga je eigenlijk beslissen hoe je je haar gaat dragen die dag? Hoe gaat je make-up er uit zien? Is ook echt lastig. Je trouwt tenslotte niet iedere dag.

En weet je… ik zou het geweldig vinden om dit samen met jou te doen. Ik heb ook hier in mijn opleidingen gevolgd. 

Hoe gaat dit in zijn werk? 

Ook voor de bruidsmeisjes

Wat zijn de kosten?

Hoe gaat dit in zijn werk?

We maken een week of 6 voor je trouwdag een afspraak bij mij in m’n studiootje. Drinken koffie of thee en leren elkaar kennen. Dat de klik er is is wel heel belangrijk voor deze bijzondere tijd in je leven. We bespreken je trouwjurk…. foto? 😉 en de locatie, eventueel thema.. alles wil ik horen. Niet alleen omdat ik nieuwsgierig ben haha… maar het is belangrijk om te bepalen wat voor kapsel hier super bij past. En pas als jij super blij wordt van wat je ziet, en we natuurlijk wat foto’s hebben gemaakt 😉 ben ik ook blij.

Op je grote dag zelf kom ik bij jouw thuis en zorgen we dat je er perfect uit ziet wanneer je aanstaande je ziet staan. Zoals we dit samen hadden bedacht. En omdat jij al weet wat we gaan doen en hoe het er uit komt te zien kun jij ontspannen. Als dat uberhaubt lukt die dag 😉 Maar in ieder geval wat dit betreft. 

Later op de dag, na het diner en voordat de gasten voor het feest arriveren kom ik op je trouwlocatie en doen we de check up. Eventueel passen we je kapsel aan naar een feestkapsel zodat je er ook in de avond perfect uit ziet en je tot in de kleine uurtjes kunt feest vieren en volop kunt genieten

Je bruiloft is duur genoeg dus laten we duidelijk zijn over wat het gaat kosten.  Ik heb het hier voor je op een rijtje gezet. Gewoon de totale prijs dus incl. btw. Bekijk het even en als je nog vragen hebt neem dan even contact of app gewoon even. Ik spreek je snel.

Wat kost mijn haar en make-up voor mijn trouwdag? (Deze prijzen zijn inclusief btw)

Proef make-up                   45,00

Proef kapsel                       50,00

Make-up trouwdag            45,00

Haarstyling trouwdag       50,00*

Kom ik bij jou thuis?          25,00*

Check up trouwdag           35,00*

Totaal                                250,00

*Wanneer in het trouwkapsel opvulling wordt gebruikt komen de kosten daarvan bij het totaal bedrag. 

*Wanneer in het trouwkapsel extensions worden gebruikt komen hiervoor huur of koop kosten bij. 

*Wanneer je nep wimpers wilt gebruiken komen de kosten hiervan er bij. 

*Woon jij verder dan 10 km bij mij vandaan? Dan reken ik vanaf daar 40 cent per km. 

*Wanneer je voor de avond een compleet ander kapsel wilt en/ of compleet andere make-up zijn de kosten als bij de proef sessie.

*Ook voor bruiloftsgasten kan ik make-up en haar verzorgen. Dit is per make-up 35,00 en per kapsel 40,00 voor volwassenen. En haarstyling voor een kind is 20,00

Klinkt dit allemaal oke voor jou? Of heb je nog vragen? Neem dan hier contact met mij op of app even

Call Now Button