Bruidskapsel en Bruidsmake-up

Je gaat trouwen…… Gefeliciteerd

Nu begint het echt… een jurk, een locatie, een Bruidskapsel en Bruidsmake-up ofwel jou Bridal look  In je hoofd weet je waarschijnlijk al lang wat je mooi vind maar in het echt beslissen wat jij gaat doen op jouw trouwdag, dat is totaal anders. Maar ik help je graag door middel van een proef make-up en een proef kapsel waarin we verschillende dingen kunnen bespreken, bekijken en proberen kom jij tot het voor jou meest fantastische eindresultaat en ga je vol zekerheid jouw trouwdag tegemoet

Hoe gaat dit in zijn werk? 

Ook voor de bruidsmeisjes

Wat zijn de kosten? 

Hoe gaat dit in zijn werk?

We maken 8 weken voor je bruiloft een afspraak bij mij in m’n thuis studiootje. Drinken koffie of thee en leren elkaar kennen. Dat de klik er is is wel heel belangrijk voor deze bijzondere tijd in je leven. We bespreken je trouwjurk. Deze is heel belangrijk voor hoe het kapsel er uit gaat zien. We nemen jouw wensen door en praten en kijken plaatjes…. Dan gaan we het (proef)kapsel ook al bij je maken. Waarom een proefkapsel? Dat kun je hier lezen. En pas als jij super blij wordt van wat je ziet, en we natuurlijk wat foto’s hebben gemaakt 😉 ben ik ook blij. Hetzelfde herhalen we voor je trouw make-up.

Op je trouwdag zelf kom ik bij jouw thuis/ op locatie en zorgen we dat je er perfect uit ziet wanneer je je aanstaande gaat zien. We nemen daar ook echt de tijd voor op deze dag zodat het kapsel perfect zit. En omdat jij al weet wat we gaan doen en hoe het er uit komt te zien kun jij ontspannen.   

Later op de dag, bijv. na het diner en voordat de gasten voor het feest arriveren kom ik op je trouwlocatie en doen we de check-up. Eventueel passen we je Bruidskapsel aan naar een feestkapsel zodat je er ook in de avond perfect uit ziet en je tot in de kleine uurtjes kunt feest vieren en volop kunt genieten

Je bruiloft is duur genoeg dus laten we duidelijk zijn over wat het gaat kosten.  Ik heb het hier voor je op een rijtje gezet. Gewoon de totale prijs dus incl. btw. Bekijk het even en als je nog vragen hebt neem dan even contact of app gewoon even. Ik spreek je snel.

Wat kost mijn haar en make-up voor mijn trouwdag? (Deze prijzen zijn inclusief btw)

Proef make-up                   45,00

Proef kapsel                       50,00

Make-up trouwdag            45,00

*wanneer we gebruik maken van false lashes komen hier kosten bij.

Haarstyling trouwdag       60,00

*wanneer we vulling of extensions gebruiken komen hier (huur)kosten bij.

Kom ik thuis of op locatie 25,00

*dit is voor de tijd die ik nodig heb om de spulletjes in te pakken, mee te nemen en bij jou weer als een mini studiootje op te zetten.

Check up trouwdag           35,00

*wanneer je voor de avond een andere make-up of hairstyling wenst komen hier (i.p.v. de 35,00) opnieuw 45,00 en/of 60,00 euro bij. 
(Verder bereken ik mijn km aan je door voor 30 cent per km. En betaal ik om te parkeren dan bereken ik dat ook aan je door)

Totaal                                260,00

*Ook voor bruiloftsgasten kan ik make-up en haar verzorgen. Dit is per make-up 35,00 en per kapsel 35,00 euro.

Haarstyling voor een kind (tot 12 jaar) is 20,00 euro.

Klinkt dit allemaal oke voor jou? Of heb je nog vragen? Neem dan hier contact met mij op of app even. Downloaden van deze prijzenlijst? Klik hier

Call Now Button