Bruidskapsel en make-up

Je gaat trouwen…… Gefeliciteerd

Nu jullie besloten hebben te trouwen begint het echt… een trouwjurk, een locatie, een Bruidskapsel en Bruidsmake-up ofwel jouw Bridallook  In je hoofd weet je waarschijnlijk al lang wat je mooi vind als jullie trouwen maar in het echt beslissen wat jij gaat doen op jouw trouwdag, dat is iets anders.

Maar ik help je graag door middel van een proef bruidskapsel en make-up waarin we verschillende dingen kunnen bespreken, bekijken en proberen kom jij tot het voor jou meest fantastische eindresultaat en ga je vol zekerheid jouw trouwdag tegemoet

Hoe gaat dit in zijn werk?

We maken 8 weken voordat je echt gaat trouwen een afspraak bij mij in m’n thuis studiootje. Drinken koffie of thee en leren elkaar kennen. Dat de klik er is is wel heel belangrijk voor deze bijzondere tijd in je leven. We bespreken je trouwjurk. Deze is heel belangrijk voor hoe het kapsel er uit gaat zien. We nemen jouw wensen door en praten en kijken plaatjes….

Dan gaan we het (proef)bruidskapsel ook al bij je maken. En pas als jij super blij wordt van wat je ziet, en we natuurlijk wat foto’s hebben gemaakt 😉 ben ik ook blij. Hetzelfde herhalen we voor je  bruidsmake-up.

Op je trouwdag zelf kom ik bij jouw thuis/ op locatie en zorgen we dat je er perfect uit ziet wanneer je je aanstaande gaat zien. We nemen daar ook echt de tijd voor op deze dag zodat het kapsel perfect zit. En omdat jij al weet wat we gaan doen en hoe het er uit komt te zien kun jij ontspannen.   

En naar wens later op de dag, bijv. na het diner en voordat de gasten voor het feest arriveren kom ik op je trouwlocatie en doen we de check-up. Eventueel passen we je Bruidskapsel aan naar een feestkapsel zodat je er ook in de avond perfect uit ziet en je tot in de kleine uurtjes kunt feest vieren en volop kunt genieten. 

Interesse? Neem hier contact op.

En ook voor je daggasten en bruidsmeisjes wil ik iets betekenen. Scroll hiervoor iets verder naar beneden.

Wat kost mijn bridallook?  

Je kunt kiezen uit 3 pakketten. Welke past het meest bij jou?

Daggasten en bruidsmeisjes

Ook voor je daggasten en bruidsmeisjes is het een bijzondere dag. Ook zij willen zich op haar allermooist voelen. En dat verdienen ze ook. Heel graag geef ik ook deze lieve mensen een mooie make-up en haarstyling. 

De bruidsmeisjes allemaal dezelfde vlecht? Natuurlijk is dat mogelijk. Je moeder een mooi gefohnde look? Heel graag doe ik dat voor haar. En op deze manier zijn jullie allemaal op je allerbest en allermooist op jullie bijzondere dag.