Kinderfeestjes

Vele speciale dagen vragen om een feestje. Verjaardag, examenfeestje, gewoon omdat het kan…….. Een feestje is altijd leuk.

Mogelijkheden:

make up party (voor 6 tot 12 jarigen)

schminken  feestje 

glitter tattoo feestje 

Er is veel mogelijk. Bekijk hier alvast de prijzen of vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier of app me even. 

Make-up party.

Een make-up party duurt 1,5 uur. (met misschien wat uitloop) De jongsten (6 tot 10 jaar) beleven een make-up party anders dan de oudere jongeren (10 tot 12 jaar). 

Wat betreft de jongste groep zal ik zo lang hun concentratieboog is, uitleg geven over de penseeltjes en hoe we deze gebruiken. Het reinigen van de huid en dan nog iets over kleuren. Daarna gaan we lekker experimenteren met oog make-up en lippenstift. Dat is toch wat die meiden het leukst vinden. Aan deze party zit een maximum van 8 kinderen (anders even in overleg zodat we de inhoud van het feestje aanpassen) zodat ze allemaal wat aandacht kunnen krijgen.

De meiden van 10 tot 12 willen echt al iets anders. Die zijn toe aan het dragen van make-up omdat ze bijna van de basis school af gaat. Of zijn gewoon gek van alles wat ze op hun gezicht kunt smeren, kijken 100 You tube filmpjes en zien door de bomen het bos niet meer. Dan zeg ik dit: Ik kom op je feestje of je komt bij mij en we nemen door hoe je je gezicht goed verzorgt, welke pencelen er zijn en waarvoor zij gebruikt kunnen worden, is duur kopen altijd beter? Maar natuurlijk gaan we ook lekker aan de slag met het opmaken van ons gezicht. We leren op die manier met welke spullen we lekker werken en hoe en waar! we de make up eigenlijk horen aan te brengen. Voor dit feestje is 6 kinderen het mooiste aantal maar 8 echt de max. Zo kunnen alle kinderen hun eigen advies en aandacht krijgen.

Kijk hier voor andere feestjes, bekijk mijn prijzen of weet je wat? App me even en we overleggen gewoon. Wie weet tot snel.

Schminken.

Blije gezichten, vrolijkheid, feest, kleuren, genieten…. Allemaal woorden waar we aan denken wanneer we het hebben over schminken. Op welk feestje dan ook. Schminken is altijd een succes. Een schminkfeestje duurt 1,5 uur (met misschien wat uitloop)

Je kunt er voor kiezen zelf te leren schminken wat heel erg leuk is. Je leert dan de beginselen van het schminken zoals kleuren mengen en een bloemetje schminken. Dit doen we op onze eigen arm. En kunnen jullie het echt heel goed dan kunnen we met elkaar, op elkaar een tijger of unicorn schminken. Hoe leuk is dat. (12,50 per kind) Aan deze party zit een max van 10 kinderen. 

Voor 45 euro 1e uur, daarna 35 euro per uur zonder maximum aantal kinderen kun je er ook voor kiezen dat ik kom schminken op je feestje. (dus geen workshop) Dan neem ik voorbeelden mee. Omdat ieder gezicht anders is en geen penseel streep hetzelfde zal ieder kindje er uniek uit zien.

Neem gerust contact met me op door het contactformulier in te vullen of app me even. Dan komen we er wel uit. Kijk hier voor andere opties voor een feestje.  

Een glitter tattoo workshop/ feestje.

Een glitter tatto workshop/ feestje duurt 1,5 uur (met uitloop) Wat kun je daarvan verwachten? Ik leer je hoe je een glitter tattoo moet zetten. Welke spullen je nodig hebt en waarom. Wat is het verschil in glitters. We zetten met elkaar onze eerste tattoo op onze eigen arm. Hierna maakt ieder voor zich een tattoo met meerdere kleuren en daarna?…… gaan we los 😉 Ken je het programma “just tattoo of us”? lachen gieren brullen…. om beurten ga je geblinddoekt en de rest kiest een tattoo voor je uit, de plaats waar deze wordt gezet en de kleuren. En pas al de tattoo helemaal af is gaat de blinddoek af…. Hoe ver durf jij te gaan? Voor dit feestje is 6 personen het mooiste aantal (maar de max ligt bij 8)

Ga terug om andere feestjes te zoeken, bekijk hier alvast de prijzen of neem even contact met me op door te appen of het contactformulier in te vullen. Dan kunnen we lekker gaan plannen. Heb er nu al zin in.

Doe het zelf bellypaint.

Hoe leuk is het wanneer je eigen kind(eren) je zwangere buik beschilderen. Of je met je partner een intiem moment kunt beleven doordat hij dit doet? (Voor groepen kijk hier)

Het is mogelijk bij Corigineel. Voor 35 euro help ik jullie 1,5 uur lang om de meest bijzondere resultaten neer te zetten. Deze zullen voor iedereen anders zijn. De allerjongsten zullen heerlijk kliederen en handjes stempelen. Iets oudere kinderen kunnen een kleurplaat invullen op je buik. En met je partner kan het alle kanten op gaan. Na afloop maken we leuke foto’s. En ik ben geen fotograaf maar onze telefoons kunnen veel tegenwoordig 😉 

Neem contact op en we maken mooie herinneringen. Appen mag ook.

Voor meer opties tijdens de zwangerschap kijk hier eens rond.

Call Now Button