Fotoshoot

Een fotoshoot is een altijd spannende maar o zo leuke ervaring. Ik merk het iedere keer weer. En laten we eerlijk zijn. Wanneer je jezelf laat vast leggen op de gevoelige plaat wil je toch de beste versie van jezelf zijn. Je mooiste zelf. Versie 2.0. 

Of je nou op de foto wilt met je zus/broer voor je moeder. Een zwangerschapsshoot wil doen. Een shoot voor een musical waar je aan mee gaat doen, je zelf of je partner verrassen met een lingerieshoot, een poster of kaart (b.v. voor de Pasen) wilt laten maken of gewoon…….. omdat het kan. Voor wie durft zelfs extreem  (kijk hier bijvoorbeeld de Kerstkaart eens)

Bij je fotoshoot verzorg ik graag je haar en make-up. Dit is een heel belangrijk ding bij een fotoshoot. Vaak wordt het onderschat maar ik zorg er voor dat je geen last hebt van schaduwen in de foto van bijvoorbeeld je neus of schaduwen onder je ogen. Ik zorg er voor dat je blik net wat frisser en wakkerder oogt. 

En als ik tijdens de shoot er bij blijf om te assisteren kijk ik of ieder plukje haar en je mondhoeken zich zo vormen zoals jij dit zou willen. Want he….. dat doet er toe.

Weet je wat? Bekijk mijn prijzen of/en neem eens contact op door middel van het contactformulier of stuur een app. Dan kijken we naar wat je wens is en wat de mogelijkheden zijn. 

Call Now Button