Extensions huren

Gipsbuik

De populariteit groeit om je zwangere buik te laten vereeuwigen door deze in gips te maken. Je kunt een doe het zelf pakketje kopen en zelf aan de slag. Maar je kunt het ook laten doen. En ik zou het leuk vinden dit voor en met jou te doen. Dit kan op een babyshower of in prive sfeer. Het zal een half uur in beslag nemen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wat zijn de mogelijkheden?

Wat zijn de kosten?

Hoe gaat dat in zijn werk?

Je neemt contact met mij op via het contactformulier of via app en verteld mij wat je plan is. Wil je een gipsbuik laten maken? Of er een cadeau doen? Is de wens dit op een babyshower te doen of liever in privesfeer? 

Als we deze basis hebben en we hebben een afspraak gemaakt kom je bij mij of ik kom naar jou toe. De keuze is of je alleen de buik wilt gipsen of dat je de borsten ook mee wilt nemen. Je kunt het uitbreiden met een mouwtje (schouder) en/of een heup. Je kunt kiezen of je je bh aanhoudt of niet. Of je erbij wilt zitten of staan. Dit heeft allemaal invloed op de buik hoe deze er uit zal komen te zien. Als je zit heeft je buik en hebben je borsten een andere vorm bijvoorbeeld, als dat je gaat staan. Dit moet je nog wel kunnen volhouden. Het zal gemiddeld een half uur tot 40 minuten in beslag nemen. Afhankelijk van welke vorm je kiest. 

Je mag het deel dat gegipst wordt zelf insmeren met vaseline. Dit voorkomt dat het gips aan je lichaam vast plakt. (Wanneer je je bh en/of slip aanhoudt, hou er dan rekening mee dat je deze hierna waarschijnlijk weg kunt gooien.) Dan gips ik je buik met een paar lagen gips en als dit klaar is wachten we nog een 20 minuutjes tot we het er af halen. Dit om het gips iets te laten drogen. 

Dan neem ik het mee naar huis en zijn er verschillende bewerkingen mogelijk van in een kleur verven tot zeer uitgebreid versieren. 

Heb je thuis een buik (misschien ooit zelf gemaakt) en deze wil je alsnog gaan ophangen? Lees dan nog even door…..

Wat zijn de mogelijkheden?

Je kunt alleen je buik gipsen, je buik en je borsten, je buik borsten en een mouwtje (schouder). Maar ook je buik borsten mouwtje en een heup. Daarin is alles mogelijk. Het duurt alleen per onderdeel langer en je moet al die tijd wel kunnen stil zitten of staan. Hiermee moeten we wel rekening houden.

Daarna kun je de buik laten zoals hij is. Ik kan hem ook mee nemen en in een kleur verven. Je blijft het gips dan zien. 

Maar  ik kan hem ook egaliseren, verven in 1 of 2 kleuren. Ik kan hem beplakken met kant of de buik versieren op allerlei andere manieren. Je kunt op het internet veel verschillende gipsbuiken bekijken en we bespreken dan samen wat de mogelijkheden zijn. Als ik hem mee naar huis neem voor bewerking dan ben je de buik ongeveer 10 werkdagen kwijt. Dan kun je hem weer ophalen of ik breng hem naar jou toe.

Natuurlijk maak ik er ook een ijzerdraad door zodat je de buik kunt ophangen. Er is ook de mogelijkheid om, wanneer je zelf een buik hebt gemaakt maar niet helemaal tevreden bent deze door mij te laten “repareren”

Maar heb je bijvoorbeeld nog een buik “liggen” en je weet niet hoe en wat je er mee kunt. Of heb je een mooie muurschildering op de babykamer en wil je deze op de buik hebben…. er is meer mogelijk dan je denkt. Vraag gewoon naar de mogelijkheden..

Wat zijn de kosten?

Buik maken                                           35,00

Buik en borsten                                     40,00

Buik, borsten en mouwtje                      45,00

Buik, borsten, mouwtje en heup            50,00

Ophangsysteem met ijzerdraad               5,00

Egaliseren                                               25,00 

Verven 1 kleur                                        10,00

Verven 2 kleuren                                    15,00

Bekleden met kant                                  10,00

Linten/bloemen etc.                    vanaf    5,00

Een tekening er op aanbrengen vanaf    30,00

Wanneer ik de buik bij jouw thuis kom maken of ik kom hem na het bewerken naar je toe brengen reken ik hier de reiskosten voor van 45 cent per km en eventuele parkeerkosten. 

Al deze prijzen zijn inclusief btw. Geen verassingen achteraf dus

Call Now Button