Grime

Grime is een make-up voor gezichtsverandering. Deze wordt vaak gebruikt op toneel en of in theater. De mensen op het podium hebben een sterke toneelmake-up nodig die ook op 10 meter afstand nog duidelijk te zien is. Je kunt bijvoorbeeld iemand verouderen met grime/ toneelmake-up door de rimpels aan te zetten en de schaduwen op het gezicht met toneelmake-up duidelijker zichtbaar te maken. Als dit te subtiel gebeurt dan zie je achter in theater helemaal niks. 

Grime of toneelmake-up is eigenlijk het zelfde. Grime betekent eigenlijk een gezichtsverandering. Omdat het een extreme make-up is die we er op zetten, reken ik hem ook af onder de noemer extreem make-up. Dit is bij mij op de prijzenlijst te zien. Wanneer het voorkomt dat we een pukkel op de neus moeten maken of de hele neus veranderen van vorm, een andere haardracht moeten maken bij de grime of een andere oogopslag bij de toneelmake-up dan reken ik die prijs extra omdat er natuurlijk extra werk en materiaal bij komt kijken.

Je kunt altijd even vragen wat het inhoud om bij Corigineel grime of toneelmake-up te laten zetten en wat de kosten hiervoor zijn. Laat het me weten door contact op te nemen en we komen er wel uit. Super bedankt voor de tijd die je neemt om dit te lezen en ik zou zeggen neem rustig nog een kijkje onder de kop schmink en grime bij Corigineel 

Call Now Button