Make-up bootcamp

Speciaal voor de meiden van 12 tot en met 16 jaar is er een make-up bootcamp. Binnen een weekend leer jij jezelf mooi opmaken en kun je vol zelfvertrouwen naar buiten, naar school of naar dat ene feestje dat zo belangrijk is. Geen discussie met je ouders over of je zo de straat op kan want dit is verantwoord en “netjes”. Zelfs in hun ogen 😉

Hoe ziet dit weekend er uit?

Zaterdag 10:00 – 15:00 uur (inclusief lunch)

Van 10:00 tot 12:00 gaan we vooral de verschillende pencelen door nemen en waar deze geschikt voor zijn. We bespreken ons gezicht en de vorm en kleur daar van. We gaan met elkaar kijken wat er mooi is aan ons gezicht en waar we misschien minder blij mee zijn. Ja, dit bespreken we met elkaar omdat dit weekend ook in het teken staat van hoe wij ons zelf zien en hoe anderen ons zien. Ook ons zelfvertrouwen gaat een boost krijgen. Dat is toch minstens zo belangrijk.

Van 12:00 – 12:45 genieten we van de lunch.

Van 12:45- 14:45 gaan we aan de slag met de basis van onze make-up. Het voorbereiden van de huid, het aanbrengen van foundation (en eventueel de corrector en concealer). Gaan we ons gezicht ook shapen? Poederen we ons gezicht af? en met welk poeder dan? Aan het einde van dag 1 weten we hoe we de basis make-up aanbrengen.

En het laatste kwartier?

We zorgen er voor dat we zorg dragen voor de producten door ze netjes schoon te maken (en natuurlijk leren we wat de beste manier is) en op te ruimen. Want hygiene is een belangrijk ding.

Zondag 10:00 – 15:00 uur (inclusief lunch)

Van 10:00- 12:00 gaan we eerst kort herhalen wat we gisteren hebben geleerd en als daar nog vragen over zijn behandelen we die. Daarna bespreken we de make-up die we kunnen gebruiken op onze ogen en hoe we die gebruiken. En ook bespreken we de kleuren die bij ons zouden passen voor wat betreft oogmake-up. En weet je….. laten we alvast een klein beginnetje maken.

Van 12:00- 12:45 genieten we van de lunch.

Van 12:45- 14:45 gaan we aan de slag met onze ogen. We laten ze mooier uitkomen en bespreken de make-up voor op de dag en hoe je dit kunt omtoveren voor dat feestje in de avond. We nemen ook door hoe we de make-up look af kunnen maken. 

En het laatste kwartier zorgen we er weer voor dat we het weekend gezellig af sluiten maar vergeten niet de zorg voor de spullen waar we mee bezig zijn geweest. 

Wanneer is deze bootcamp?

Zaterdag 24 en Zondag 25 Oktober is het eerste bootcamp weekend.

Wat kost deze make-up bootcamp?

Deze 2 dagen waarin we 10 uur lang met make-up bezig zijn, de producten mogen uitproberen en waarin we ons gezicht leren kennen en verzorgen kosten inclusief alles 100 euro. Wil je afsluiten met een professionele fotoshoot klik dan hier.

De make-up bootcamp gaat door als er minimaal 4 en maximaal 6 meiden zijn die met ons mee doen. Als je interesse hebt mag je dit via dit contactformulier aan mij laten weten of mij een app sturen en dan zie ik je snel.

Call Now Button