Extensions huren

Mijn missie en visie

Mijn missie is om deze wereld die vol is van zogenaamde perfectie, iets meer down to earth te brengen en zo het zelfvertrouwen van heel veel zogenaamd “gewone vrouwen” te vergroten. Want dat zijn we stuk voor stuk waard.

Neem alleen de foto’s al die je bijvoorbeeld op FB of instagram ziet. Minstens de helft van de mensen lijken niet meer op zichzelf. Men shopt zichzelf 10 jaar jonger, versmallen hun gezicht, vergroten hun ogen om maar wat voorbeelden te noemen. En ik zeg niet dat je niet de beste versie van jezelf zou moeten willen zijn maar raak de realiteit niet kwijt. Het legt zoveel druk op jezelf als je bijvoorbeeld gaat trouwen en je wilt die ene perfect bewerkte instagram foto evenaren. Of wanneer je zwanger bent en je alleen de perfect mooie ronde buiken voorbij ziet komen kan je dat een vervelend gevoel bezorgen. 

Maar zijn we niet allemaal perfect? Wanneer jouw vriend/ vriendin met jou trouwen wil dan betekent dit toch dat jij voor hem/ haar de perfecte vrouw bent? Wanneer jouw baby in jouw buik groeit en je hem of haar voelt en ziet bewegen… hoe perfect maakt dat jouw buik en dus ook de vorm daarvan. Hoe veel tijgerstrepen je ook krijgt, is jouw buik met jouw baby niet het meest perfecte wat er bestaat op dat moment?

En daarom is mijn missie om alle vrouwen het gevoel (terug) te geven dat ook zij een perfecte vrouw is. Ja, op jouw leeftijd, in jouw situatie en met jouw uiterlijk… jij bent perfect op jouw eigen manier. Vergeet dat niet… en ik? Ik wil jou heel graag helpen om op die bijzondere momenten in je leven (en ook daartussen in) samen met jou de beste versie van jezelf te ontdekken en dat voor jou te realiseren in bijvoorbeeld haarstyling en make-up op je trouwdag (of als gast op een bruiloft). Je bellypaint in je zwangerschap of je mooie zwangere buik in gips te maken. 

Maar ook op alle andere momenten in je leven wanneer je een beroep op mij doet zal ik je laten weten dat ik aan je denk. Dat ik er alles aan doe wat ik kan om jouw feestje, jouw moment van aandacht tot een bijzonder moment te maken. Dit doe ik door jouw wensen zo duidelijk mogelijk te krijgen en mij in te zetten dit waar te maken naar wat in mijn vermogen ligt. Ik zal altijd ruim op tijd proberen te zijn om me zo goed mogelijk voor te bereiden en alle tijd voor je te kunnen nemen. The day after zal ik nog contact met je opnemen om te vragen of het allemaal was zoals je dat zelf ook had bedoeld. Want iedereen van ons, groot/klein dik/dun lang/kort… iedereen is perfect. Perfect op haar eigen manier.

 

 

 

Call Now Button