Over mij

Over Corigineel

Hi, mijn naam is Corrie. Ik ben een moeder van 3 geweldige dochters. Die meiden zijn in mijn beroepskeuze altijd prioriteit geweest. En dus keek ik niet naar hoe ik mijn geld verdiende maar of het genoeg was de meiden naar school, sport enz… te laten gaan en ze te geven wat zij nodig hadden om op te groeien tot goede mensen.

Intussen zijn ze volwassen en ga ik voor mijn passie… en in deze uit de hand gelopen hobby/ passie/ in dit vak kan ik al mijn fantasie en creativiteit kwijt.

Theorie? Niet aan mij besteedt. Praktijk? Ja Ja Ja…. Ik hou er van. Ik kan geen genoeg krijgen van het uitvoeren van mijn altijd aanwezige creatieve ideetjes. Daarom is het ook heerlijk dat ik mijn bedrijf vanuit huis voer en daar ook een klein ateliertje heb gerealiseerd. Op die manier kan ik ook mijn prijzen laag houden. Ik denk altijd….. wat zou ik hier zelf voor over hebben en die prijzen houdt ik aan. 

En ik ben een “mensenmens” zoals ze dat noemen. Heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen en uit die contacten het meest goede te halen. Beide kanten op uiteraard 🙂

Wanneer je mij inzet voor je kinderfeestje, fotoshoot, om te schminken, bellypaint enz…. dan kun je er op rekenen dat ik me ten volle inzet om er samen met jou het allerbeste uit te halen en te zorgen voor een geweldige ervaring. (lees hier mijn missie en visie) Je mag altijd appen of het contactformulier invullen om iets te vragen over wat ik doe of waarmee ik je kan helpen. 

Mijn missie en visie

Mijn missie is om deze wereld die vol is van zogenaamde perfectie, iets meer down to earth te brengen en zo het zelfvertrouwen van heel veel zogenaamd “gewone vrouwen” te vergroten. Want dat zijn we stuk voor stuk waard.

Neem alleen de foto’s al die je bijvoorbeeld op FB of instagram ziet. Minstens de helft van de mensen lijken niet meer op zichzelf. Men shopt zichzelf 10 jaar jonger, versmallen hun gezicht, vergroten hun ogen om maar wat voorbeelden te noemen. En ik zeg niet dat je niet de beste versie van jezelf zou moeten willen zijn maar raak de realiteit niet kwijt. Het legt zoveel druk op jezelf als je bijvoorbeeld gaat trouwen en je wilt die ene perfect bewerkte instagram foto evenaren. Of wanneer je zwanger bent en je alleen de perfect mooie ronde buiken voorbij ziet komen kan je dat een vervelend gevoel bezorgen. 

Maar zijn we niet allemaal perfect? Wanneer jouw vriend/ vriendin met jou trouwen wil dan betekent dit toch dat jij voor hem/ haar de perfecte vrouw bent? Wanneer jouw baby in jouw buik groeit en je hem of haar voelt en ziet bewegen… hoe perfect maakt dat jouw buik en dus ook de vorm daarvan. Hoe veel tijgerstrepen je ook krijgt, is jouw buik met jouw baby niet het meest perfecte wat er bestaat op dat moment?

En daarom is mijn missie om ieder vrouw het gevoel (terug) te geven dat ook zij een perfecte vrouw is. Ja, op jouw leeftijd, in jouw situatie en met jouw uiterlijk… jij bent perfect op jouw eigen manier. Vergeet dat niet… en ik? Ik wil jou heel graag helpen om op die bijzondere momenten in je leven (en ook daartussen in) samen met jou de beste versie van jezelf te ontdekken en dat voor jou te realiseren in bijvoorbeeld haarstyling en make-up op je trouwdag (of als gast op een bruiloft). Je bellypaint in je zwangerschap of je mooie zwangere buik in gips te maken. 

Maar ook op alle andere momenten in je leven wanneer je een beroep op mij doet zal ik je laten weten dat ik aan je denk. Dat ik er alles aan doe wat ik kan om jouw feestje, jouw moment van aandacht tot een bijzonder moment te maken. Dit doe ik door jouw wensen zo duidelijk mogelijk te krijgen en mij in te zetten dit waar te maken naar wat in mijn vermogen ligt. Ik zal altijd ruim op tijd proberen te zijn om me zo goed mogelijk voor te bereiden en alle tijd voor je te kunnen nemen. The day after zal ik nog contact met je opnemen om te vragen of het allemaal was zoals je dat zelf ook had bedoeld. Want iedereen van ons, groot/klein dik/dun lang/kort… iedereen is perfect. Perfect op haar eigen manier.