Zakelijk

Zakelijke foto’s

Zakelijk heb je alles op orde. Je hebt een mooi bedrijf en je website is top. Toch is het na bijvoorbeeld personele verandering zichtbaar dat er nieuwe foto’s tussen geplaatst zijn, dat er mensen missen in de galerij. Maar soms ook dat je een splinternieuw mooi interieur hebt maar de foto’s nog je oude laten zien. Kortom… Soms is het tijd voor vernieuwing. Even weer iedereen opnieuw op de foto, even alle foto’s weer in dezelfde sfeer. 

Tijd voor nieuwe foto’s. Tijd voor een dagje shooten. Hierbij is het belangrijk dat de mensen er fris en uitnodigend uitzien. Visagie (en eventueel haarstyling) is van grote waarde om de foto’s naar een hoger niveau te tillen.

En inderdaad, ook voor je mannelijke medewerkers maakt dit het verschil. Goeie lijnen in het gezicht, verzorgde nette snorren, baarden en wenkbrauwen. En voor de dames sprekende ogen, een frisse gezonde uitstraling. Het maakt het verschil. 

Je website of socials zullen er niet alleen mooi en vernieuwd uit zien maar ook de mensen die jouw bedrijf maken tot wat het is staan op zijn/ haar mooist op de je foto. Zij zullen dit zeer waarderen omdat het net het stukje extra is wat medewerkers zo waarderen. Het is het compliment dat iedereen fijn vind te ontvangen. 

En dan is er nog een fotograaf nodig om dit te realiseren. En ook hierin kan ik iets betekenen. In mijn netwerk heb ik fotografen waar ik mee samenwerk. En ik kan je hiermee in contact brengen zodat je dat zelf werk bespaard. Het grote voordeel hier aan is ook nog dat we op elkaar zijn ingespeeld en dat zal weer uitstralen naar je werknemers zodat de sfeer relax is. 

Bedrijfsfeest(je)/ Familiedag?

 Een bedrijfsfeest of familiedag. Het geeft een boost aan de band tussen collega’s en zo ook een boost voor je bedrijf. Er word over na gepraat en de gezinnen zijn extra betrokken bij het werk van papa/ mama. Maar hoe zorg je dat iedereen het naar zijn zin heeft? Zorgen dat de collega’s met elkaar kunnen praten en zelf een top feest hebben maar ook hun kinderen zich goed vermaken.

Daarbij kom ik graag helpen. Ik kan de kinderen  schminken, dat zij met een mooie ballon naar huis gaan, dat zij een mooie glittertattoo op hun arm hebben of een leuke veer in het haar krijgen. Dat zijn toch de dingen waar kinderen blij van worden. Wat altijd een succes is. En ik kom dit met plezier waar maken.

Nu is het zo dat de prijs voor een zakelijk evenement klein of groot niet zo te zeggen is. Het is van verschillende factoren afhankelijk. En misschien heb je een heel groot bedrijf en wil je graag meerdere dingen aanbieden aan de kinderen die er ook rondlopen. Dat is ook iets waarbij ik je kan helpen. Ik heb genoeg mensen in mijn netwerk die het leuk vinden met mij mee te gaan en te ondersteunen.

Eigenlijk wil ik maar een ding zeggen en dat is…..Vraag mij wat je weten wilt en we komen er wel uit. En jouw familiedag, jouw bedrijfsfeest zal nog lang besproken worden. 

Dan is alles geregeld en heb je bedacht hoe het er uit moet komen te zien. Maar wat zijn de kosten voor dit alles? En dat is ook iets dat van veel factoren afhankelijk is. Waar vind het plaats? Hoeveel personen zullen er aanwezig zijn en hoe lang is het de bedoeling dat ik aanwezig ben? 

En daar kun je maar op een manier achter komen en dat is door contact op te nemen en je vraag voor te leggen. Ik zal je een voorstel doen en dan komen we er wel uit. Ik heb er zin in.