Over mij 

Hi, mijn naam is Corrie. Ik ben een moeder van 3 geweldige dochters. Die meiden zijn in mijn beroepskeuze altijd prioriteit geweest. En dus keek ik niet naar hoe ik mijn geld verdiende maar of het genoeg was de meiden naar school, sport enz… te laten gaan en ze te geven wat zij nodig hadden om op te groeien tot goede mensen.

Intussen zijn ze volwassen en ga ik voor mijn passie… en in deze uit de hand gelopen hobby/ passie/ in dit vak kan ik al mijn fantasie en creativiteit kwijt.

Theorie? Niet aan mij besteedt. Praktijk? Ja Ja Ja…. Ik hou er van. Ik kan geen genoeg krijgen van het uitvoeren van mijn altijd aanwezige creatieve ideetjes. Daarom is het ook heerlijk dat ik mijn bedrijf vanuit huis voer en daar ook een klein ateliertje heb gerealiseerd. Op die manier kan ik ook mijn prijzen laag houden. Ik denk altijd….. wat zou ik hier zelf voor over hebben en die prijzen houdt ik aan. 

En ik ben een “mensenmens” zoals ze dat noemen. Heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen en uit die contacten het meest goede te halen. Beide kanten op uiteraard 🙂

Wanneer je mij inzet voor je kinderfeestje, fotoshoot, om te schminken, bellypaint enz…. dan kun je er op rekenen dat ik me ten volle inzet om er samen met jou het allerbeste uit te halen en te zorgen voor een geweldige ervaring. (lees hier mijn missie en visie) Je mag altijd appen of het contactformulier invullen om iets te vragen over wat ik doe of waarmee ik je kan helpen. Je mag ook meteen naar de prijzen kijken. Hier in heb ik ook geen geheimen. 

Download hier een formulier met mijn diensten 

Call Now Button