Over mij

Moeder van 3 geweldige kinderen. Vriendin van de liefste man en daardoor ook stiefmoeder van 3 bonuskinderen die ieder op hun eigen manier ook uniek zijn. En een top kleinzoon waar ik dol op ben. 

Theorie? Niet aan mij besteedt. Praktijk? Ja Ja Ja…. Ik hou er van. Ik kan geen genoeg krijgen van het uitvoeren van mijn altijd aanwezige creatieve ideetjes. Daarom is het ook heerlijk dat ik mijn bedrijf vanuit huis voer en daar ook een klein ateliertje heb gerealiseerd.  En ik ben een “mensenmens” zoals ze dat noemen. Heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen en uit die contacten het meest goede te halen. Beide kanten op uiteraard 🙂

Wanneer je mij inzet voor je kinderfeeestje, fotoshoot, schmink klus, bellypaint enz…. dan kun je er op rekenen dat ik me ten volle inzet om er samen met jou het allerbeste uit te halen en te zorgen voor een geweldige ervaring. Je mag altijd appen of het contactformulier invullen om iets te vragen over wat ik doe of waarmee ik je kan helpen. Je mag ook meteen naar de prijzen kijken. Hier in heb ik ook geen geheimen.

Hoe ik aan mijn bedrijfsnaam en logo kom? Mijn naam is Corrie en ik ben best origineel…. toch? 😉 haha.. Vandaar dat het Origineel is geworden met een C er voor. En rood en zwart tja.. dat vind ik gewoon de mooiste kleuren. Ik heb de naam en logo beiden zelf bedacht en ontworpen. En ik kan wel zeggen dat ik er heel blij mee ben.

Call Now Button