Recenties

Hoe leuk is het wanneer mensen die ik heb mogen ontmoeten een recentie/ reactie schrijven en deze naar mij toe sturen. Ik deel ze graag met jullie. Wanneer je enthousiast bent geworden kun je hier mijn prijzen bekijken of meteen contact met me opnemen. Je kunt ook terug naar mijn home pagina om nog lekker door te surfen.

Wat was het leuk en wat hadden we een lol! Als je 14 jarige dochter een gezellig avondje wil houden omdat ze jarig is geweest, wat ga je dan doen. Zo kwamen we op het idee van een workshop glitter tattoo. Zo super leuk! Echt een aanrader. Er word met zeer goede producten gewerkt en ook niet onbelangrijk: t’is een leuk betaalbaar feestje. Echt TOP!

Het welkom was zeer hartelijk en bij binnenkomst hing er direct een persoonlijke, warme sfeer. Meriam en Corrie hebben hun taken duidelijk verdeeld in fotografie en visagie en vullen elkaar ook continue aan. Ze werken op een hele lichte manier samen wat absoluut bijdraagt aan een relaxte setting. Daarnaast hebben ze veel oog voor de klant. Enerzijds door te zorgen dat je je op je gemak voelt en er wordt rekening gehouden met wat je nodig hebt (zeker handig voor de hoog zwangere vrouw). Anderzijds is er veel ruimte voor eigen ideeen/ inbreng in hoe je je foto’s zou willen. Ik heb een super dag gehad! Dank jullie wel voor het geweldige werk dat jullie hebben geleverd. 

Zwanger

Vandaag heb ik een super leuke zwangerschapsshoot met Corrie en Meriam. Zij doen hun werk vakkundig heel erg goed. zijn gezellig en luisteren heel goed naar de wensen van de klant en het resultaat is prachtig! Ik ben heel blij dat ik bij hun deze shoot heb gedaan. Je kunt zien dat zij met veel plezier hun werk doen.

ExamenMUA

Ik heb vandaag wederom genoten van jouw heerlijke creativiteit!! Daar ligt echt je kracht. Blijf dat verder ontwikkelen want daar ben je echt onderscheidend goed in.

 

Call Now Button