Schminken

Blije gezichten, vrolijkheid, feest. Allemaal woorden waar we aan denken wanneer we het hebben over schminken. Wat er ook te vieren valt, schminken is altijd een succes. Ik heb een groot bord vol met voorbeelden bij me zodat ieder kind kan kiezen wat bij hem of haar past. En heeft jouw feestje een thema? Dan kan dat natuurlijk ook. 

Aan de hand van het aantal kinderen bespreken we hoe lang ik aanwezig zal zijn. Ik ga meestal uit van 8 kinderen per uur. Dan heb ik alle aandacht voor ieder kind. En dat is wat ze verdienen. Is jouw feestje voor 4 kinderen? Geen probleem, ik kom net zo graag op je feestje. (Ik reken het 1e uur wel altijd helemaal. Daarna is het afhankelijk van de tijd die nodig is)

 Neem voor vragen en mogelijkheden contact met mij op via dit formulier. Of app me even. Dan komen we er wel uit. 

Grime Toneelmake-up

Wat heb je voor jouw bedrijf aan een grimeuse? Misschien heb je een evenement zoals Sinterklaasviering, of is er met Halloween een personeelsfeest? Of een puzzeltocht? Allemaal dingen die je als bedrijf kunt organiseren voor werknemers of voor je klanten. 

Deze evenementen worden nog specialer met extra aandacht voor details. En hiermee kan ik je helpen.  Neem contact op voor de mogelijkheden en een prijsopgave. 

Ik hoor je graag.

 

Grime is een make-up voor gezichtsverandering. Deze wordt vaak gebruikt op toneel en of in theater. De mensen op het podium hebben een sterke toneelmake-up nodig die ook op 10 meter afstand nog duidelijk te zien is. Je kunt bijvoorbeeld iemand verouderen met grime/ toneelmake-up door de rimpels aan te zetten en de schaduwen op het gezicht met toneelmake-up duidelijker zichtbaar te maken. Als dit te subtiel gebeurt dan zie je achter in theater helemaal niks. 

Grime of toneelmake-up is eigenlijk het zelfde. Grime betekent eigenlijk een gezichtsverandering. Omdat het een extreme make-up is die we er op zetten, reken ik hem ook af onder de noemer extreem make-up. Dit is bij mij op de prijzenlijst te zien. Wanneer het voorkomt dat we een pukkel op de neus moeten maken of de hele neus veranderen van vorm, een andere haardracht moeten maken bij de grime of een andere oogopslag bij de toneelmake-up dan reken ik die prijs extra omdat er natuurlijk extra werk en materiaal bij komt kijken.

Je kunt altijd even vragen wat het inhoud om bij Corigineel grime of toneelmake-up te laten zetten en wat de kosten hiervoor zijn. Laat het me weten door contact op te nemen en we komen er wel uit. Super bedankt voor de tijd die je neemt om dit te lezen en ik zou zeggen neem rustig nog een kijkje onder de kop schmink en grime bij Corigineel