Visagie

Visagie is een breed gebied. Het word ingezet bij bijvoorbeeld zakelijke portretten, fotoshoots, bij bruiden etc. 

Visagie is ook iets dat heel bepalend is bij dat wat je wilt uitstralen. Je kunt hierin dicht bij jezelf blijven of juist jezelf weer terug vinden. Maar ook jezelf een andere uitstraling geven als je dat wilt.  Buiten je comfortzone stappen voor wie dat durft. Er zijn zoveel redenen waarom je je zou willen verdiepen in visagie.

En wat je reden ook is, het is genoeg reden om hier iets mee te doen. En ik wil je hier graag bij helpen.

Wil jij mooi worden opgemaakt? Of wil je leren hoe je dit zelf kunt doen? Laat mij weten wat jouw reden is en we gaan hier samen mee aan de slag.  

Een zakelijk portret heb je nodig voor bijvoorbeeld de website van jouw bedrijf. Of voor je socials die hier toch onlosmakelijk bij horen in deze tijd. Je gaat mooie foto’s laten maken van jezelf en eventueel van je werknemers. Ik kan je uit ervaring vertellen dat visagie hier zoveel voor doet. De foto’s worden letterlijk naar een volgend niveau getild. 

Ik hoor je denken,  dat kan de fotograaf toch weg fotoshoppen? En in zekere mate is dit ook het geval waar het bijvoorbeeld gaat over een pukkeltje die je niet wilt terug zien of een litteken die weg gewerkt moeten worden. Maar wat visagie voor je foto’s doet is net even die frisse uitstraling geven. Die wakkere blik. Daarbij zorgt het ervoor dat alle foto’s een geheel gaan vormen. 

En ja, ook voor mannen is dit een must. Ook voor hen is het een  mooie toevoeging zonder dat je de make-up terug zal gaan zien op de foto’s. 

Een fotoshoot is iets dat je bewust voor jezelf kiest. Misschien omdat je zwanger bent en dat vast wilt laten leggen. Of misschien ben je jarig en wil je jezelf eens iets anders cadeau doen. Gaan je kinderen de deur uit en wil je nog een mooie gezinsfoto laten maken. Er zijn zoveel redenen. 

En waarom dan visagie er bij laten doen? Je kent ze wel de foto’s van het internet. De foto’s dat als je inzoomt dat je helemaal de gezichtsstructuur niet meer ziet. Dat is dus een puur bewerkte foto. Maar jij wilt graag nog wel jezelf blijven terug zien. Dan is visagie er bij een must. Het is het eerste filter over je foto die natuurlijk is en natuurlijk oogt. 

Je krijgt net even die wakkere blik. Je kijkt net even wat frisser uit je ogen en je ogen springen er dus meer uit. Het tilt je foto’s naar een hoger niveau. 

Een workshop visagie. Wat leer je daar nu? Daar ga je leren dat en waarom je je huid reinigt. Je gaat er leren wat de basis is van een mooie make-up. Wat is jouw ondertoon van je huid? En wat hangt daar aan vast? Hoe kies je daarbij je make-up kleuren? 

Daarbij gaan we het verschil leren tussen bronzing en contouring. Tussen kohl potlood en een oogpotlood. Waarom gebruik je een lippotlood eigenlijk over je hele lippen heen en niet alleen op het lijntje? En zo zijn er nog zoveel andere dingen te leren. 

Maar is het nu zo dat jij een specifieke vraag hebt? Hoe werk je bijvoorbeeld jouw litteken zo goed mogelijk weg? Hoe maak je jezelf op na een ongeluk of ziekte waarbij je een heel andere gezichtsstructuur hebt of je het moeilijk vind je wenkbrauwen weer op te laten vallen? Of heb je nog een heel andere vraag? Het mag allemaal. 

Ik vind het heel erg mooi dat ik jou kan en mag helpen en dat je mij je vertrouwen hier in geeft. Neem contact met mij op en we gaan  het samen waar maken.