Extensions huren

Workshop Make up

Of je nou voor het eerst make-up wilt gaan gebruiken of dat je altijd “alleen het streepje boven en onder je ogen” zet. Soms hebben we allemaal het idee, ik zou er eens net iets meer van willen weten. Hoe kies is de goeie kleur foundation, hoe komen je gezichtsvormen nou eigenlijk het best tot zijn recht. Hoe zet ik net mijn ogen iets meer aan. Wat de reden ook is…. neem gezellig deel aan de workshop. Prive (1uur) of tot maximaal 3 (1,5 uur) personen. 

Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten?

Natuurlijk een lekker bakkie koffie of thee. We gaan leren hoe je kunt ontdekken wat de goeie kleuren concealer en foundation zijn voor jouw huid. We nemen de verschillende penselen door en wat waarvoor geschikt is en waarom. De basis van wat je moet weten over het opmaken van je gezicht. 

Verder kunnen we verschillende soorten beauty blenders uit proberen zodat jij weet wat je het lekkerst vind werken. We bespreken hoe je de penselen het best kunt reinigen, eigenlijk alles wat je je altijd afvraagt

En hoe lekker….. verschillende kleurtjes uit proberen om ook echt te zien wat het doet.

Hoe kan ik me aanmelden voor deze workshop make up?

Waar meld ik me aan voor deze workshop?

Vul hier het contact formulier in of app me even. En dan kunnen we een dag en tijd afspreken. 

De prijzen kun je hier bekijken.

Call Now Button