Extensions huren

Workshop vlechten

Heel mooi al die vlechten die je op foto’s ziet. Die je op school ziet in de haren van de meisjes. Maar HOE DOEN ZE DIT! Dat wil je ook kunnen. Dit kun jij ook leren. Neem contact op via dit formulier of app me even. Voor prijzen van workshops kijk hier.

Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten?

Deze workshop is voor echte beginners in het vlechten. We gaan dan ook starten bij 0. Neem 3 strengen haar…..enz……. 

De workshop duurt 1,5 uur en we gaan ons eerst focussen op de gewone vlecht. Wanneer we deze onder de knie, nou ja….. in het haar hebben kunnen we los. We leren de invlecht en de opvlecht, de watervalvlecht, de laddervlecht. En ook deze is er in 2 soorten. 

Het ligt er een beetje aan hoe sneller we leren, hoe verder we komen. Maar je hebt voldoende inspiratie bij het naar huis gaan om lekker zelf aan de slag te gaan. 

Deze workshop is prive te volgen maar ook in een groepje. Geef je je ook op? Dit kan door middel van het contactformulier of via de app

Wat moet ik zelf mee nemen?

Workshop vlechten prive

1 op 1 iets leren. Dit gaat toch altijd nog het beste. Je doet je eigen ding, kunt alles vragen, hoeft niet op anderen te wachten. Kortom draait alles om jou en wat jij wilt leren. 

Het is wel ietsje duurder. Met een groepje is het 17,50 per persoon en voor jou alleen is het 37,50 euro. Maar soms is het gewoon prettiger……. toch?

Geef je je op? Dit kan via het contactformulier of via de app.

Workshop vlechten groepje

We beginnen met een voorstel rondje en koffie natuurlijk. Maar daarna gaan we lekker aan de gang. We geven iedereen de kans om te vragen en te proberen wat ze willen zodat iedereen met een goed gevoel 1,5 uur later de deur uit loopt. We kunnen eventueel ook nog op elkaars (oefen)hoofden oefenen? Ieder haartype voelt /vlecht toch net even anders. 

Liever alleen alle aandacht? Kijk dan even bij Workshop vlechten prive.

De workshop met een groepje volgen is 17,50 per persoon. Volg je deze alleen dan is het 37,50 euro. 

Geef je je ook op? Dit kan via het contactformulier of via de app.

Wat neem je mee?

Je hoeft zelf helemaal niks mee te nemen. Ik heb oefenhoofden. Ik heb ook voor iedereen een set met kammen, elastiekjes, een waterspuit en een handdoekje. 

Weet je wat? Je gezelligheid is van harte welkom. Dus als je die mee wilt nemen? Dan maken we er een top 1,5 uur van. 

Call Now Button