Zwanger

Bellypaint  

De bellypaint is weer helemaal terug van weg geweest. Hoe leuk is het om je zwangerschap te vieren op een manier dat ook je kindje er letterlijk bij betrokken word. De baby laat eigenlijk altijd wel weten dat hij/zij ook in de gaten heeft wat er gebeurd op de buik van mama.

Dus ik kan alleen maar zeggen, Super leuk dat je kiest voor een bellypaint. Echt een onvergetelijke ervaring. Als cadeau voor jezelf of een ander. Een mini paint op een babyshower (30 tot 45 minuten). Of een full colour paint prive (60 tot 75 minuten). 

 

Gipsbuik

De populariteit groeit om je zwangere buik te laten vereeuwigen door deze in gips te maken. Je kunt een doe het zelf pakketje kopen en zelf aan de slag. Maar je kunt het ook laten doen. En ik zou het leuk vinden dit voor en met jou te doen. Dit kan op een babyshower of in prive sfeer. Het zal een half uur in beslag nemen. 

Zwangerschap fotoshoot

Een zwangerschap fotoshoot is een mooie herinnering voor later. Zo mooi als je uitstraling dan is, is ie op geen enkel ander punt in je leven. Je straalt uit dat je verliefd bent op het kind in je buik. En fotograferen is niet mijn vak maar ik kan wel een fotografe aanbevelen. En natuurlijk zou ik het leuk vinden je haarstyling en make-up te verzorgen. En ik assisteer ook tijdens de fotoshoot om er voor te zorgen dat je haar en make-up maar ook je kleding en je houding goed zijn. Voor het mooiste eindresultaat van jouw fotoshoot. 

Laat me horen wat je wensen zijn door hier een contactformulier in te vullen of stuur gewoon een app. Dan maken we er een hele mooie serie van. Met of zonder bellypaint.

(Baby)billen gipsen

Het liefste van je baby? dat zijn toch de billetjes. Zo vaak hoor je zeggen “ik kan wel in die billetjes bijten”. 

Wat kun je nu doen? We gipsen die billetjes gewoon en dan kun je ze aan de muur hangen… super leuk. Voor jezelf of als cadeau aan de oma’s? Je kunt er alle kanten mee op. Ik maak er een 3D schilderij van voor je (om een lijst te kiezen klik hier), je hangt ze met een lint of grof touw aan een mooie haak. Alles kan.